follow Catalog firme » Servicii firme » Curier rapid » Judetul BRASOV
  home     Curier rapid   Judetul BRASOV

Curier rapid Brasov

Obtineti cel mai bun pret pentru curier rapid completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
curier rapid, curierat intern (ZARNESTI, BRASOV)
Transport Intern si International de marfuri pana la 1,2 t , curse rapide . Transport persoane pana la 8 locuri , transfer aeroport , excursii organizate , curse ocazionale. Ca profesionisti in domeniul transportului de marfa va putem furniza vehiculul perfect pentru tipul dvs. de incarcatura, in timp util si la destinatia dorita. Angajatii nostri sunt bine instruiti si muncesc din greu..
0723 *** ***Click aici!
curierat rapid brasov, curierat brasov, curierat rapid (Brasov, BRASOV)
Transport Marfa, mobila, mutari, distributie, curierat. . . etc, cu autoutilitara Mercedes Sprinter MAXI. Dimensiuni duba: L=4, 2m, h=2m, l=1, 8m. Preturi minime. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0749 *** ***Click aici!
curierat brasov, curierat romania, curierat international, curierat local, curierat national, curierat rapid (Brasov, BRASOV)
Firma noastra se ocupa cu transporturi express de marfa pana la 1,5t pe rute locale, nationale si internationale. capacitate de transport a unei masini este de greutate 1,5 t, volum 17m3, lungime 4m, latime 1,95m inaltime 2,2m. putem fi contactati non stop la tel 0745319873. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0745 *** ***Click aici!
curierat rapid brasov, curierat international (Brasov, BRASOV)
Firma noastra transporta coletele romanilor din spania, la domiciliu in romania de peste 15 ani, reusind in acest timp sa multumim peste 10.000 clienti prin livrarea a peste 750.000 colete. de asemenea suntem reprezentantii pe judetul brasov al pegasus - dpd, lider in domeniul curieratului rapid in europa si acum si in romania...
0268 *** ***Click aici!
curierat rapid (Brasov, BRASOV)
Transport marfa/mobila/etc urban, intraurban si internațional cu autoutilitare -Volum 17mc/Lungime 4m/latime 1.8m/Inaltime 2m Tarif: -urban in Bv: 60 roni/cursa (oriunde pana oriunde) -interurban in toata Ro: 1ron/km ( peste 100km) -international : negociabil la preturi minime! Posibilitate facturare. Activitate: SC Eurostorms SRL are sediu in Brasov,este infiintata din anul..
0268 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie