follow Catalog firme » Servicii firme » Curier rapid » Judetul GALATI
  home     Curier rapid   Judetul GALATI

Curier rapid Galati

Obtineti cel mai bun pret pentru curier rapid completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
curierat rapid galati, curierat national, curierat romania, curierat local, curier rapid galati, curierat galati, curierat rapid, curier rapid (Galati, GALATI)
Firma noastra asigura servicii de curierat rapid. Expediem plicuri si colete cu propria flota in conditii de deplina siguranta si profesionalism. De-a lungul timpului , am capatat o experienta in activitatea de curierat si expeditii, astfel punand la dispozitia clientilor nostri cele mai profesionale servicii cu putinta. Va punem la dispozitie servicii de curierat si livrari in sistem "door to door". SERVICII INTERNE..
0752 *** ***Click aici!
curierat galati, curier rapid galati, curier rapid, curierat rapid international, curierat rapid intern, curierat door to door, curierat international, curierat national, curierat intern, curierat local, curierat rapid (Galati, GALATI)
Fly trans iustin activeaza pe piata de curierat din romania de relativ putin timp, dar asta nu ne impiedica sa oferim servicii de calitate la un inalt nivel de profesionalism. nascuta din pasiunea unor oameni pentru a oferi performanta in servicii de curierat, fly trans iustin se mandreste cu un colectiv de profesionisti a caror experienta acumulata in ani de zile in alte..
0752 *** ***Click aici!
curierat rapid galati, curierat local, curierat romania, curier rapid galati, curierat galati, curierat rapid, curier rapid (Galati, GALATI)
Mobile Service Utility SRL-D este o firma nou infiintata in 2015 care ofera servicii de curierat rapid. MSU Curier ofera servicii de curierat local door-to-door doar in orasul Galati la preturi competitive. Livram colete, plicuri, flori, documente, alimente, orice are nevoie clientul sa transporte pe raza orasului Galati. Se pot face si km exteriori cu cost suplimentar de 1 Leu/ Km..
0769 *** ***Click aici!
curier rapid (Galati, GALATI)
Firma de transport GRS, asiguram transport persoane si colete (bagaje) catre orice destinatie din Romania. Zilnic cel putin doua curse tur-retur Galati-Bucuresti. Dispunem de 2 microbuze 14+ 1 si un autoturism pentru curse rapide in regim de urgenta, maxim 3 persoane. Program cu publicul, zilnic intre orele 8-20. Contactati-ne la unul din numerele de telefon: 0735119994, 0755655621, 0236423057...
0755 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie