follow Catalog firme » Servicii firme » Curier rapid
  home     Servicii firme   Curier rapid

Curier rapid

Obtineti cel mai bun pret pentru curier rapid completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
curierat rapid (BRASOV)
Transport marfa/mobila/etc urban, intraurban si internațional cu autoutilitare -Volum 17mc/Lungime 4m/latime 1.8m/Inaltime 2m Tarif: -urban in Bv: 60 roni/cursa (oriunde pana oriunde) -interurban in toata Ro: 1ron/km ( peste 100km) -international : negociabil la preturi minime! Posibilitate facturare. Activitate: SC Eurostorms SRL are sediu in Brasov,este infiintata din anul..
0268 *** ***Click aici!
curier rapid bucuresti (BUCURESTI)
Futura trasporti srl va ofera servicii cu frecventa regulata de transport marfa rutier door-to-door, incarcare completa sau partiala (grupare marfuri) din si spre urmatoarele tari: romania, italia, spania, germania, polonia, suedia, franta, olanda, belgia, portugalia, turcia, bulgaria, grecia...
0213 *** ***Click aici!
curierat rapid (BUCURESTI)
Societate cu experienta vasta si parc auto propriu, putem pune la dispozitia clientului orice tip de camion, in functie de solicitare. Serviciile sunt de calitate, preturile sunt competitive. Daca sunteti interesati de serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati, deviza societatii noastre este: clientul nostru, stapinul nostru...
0744 *** ***Click aici!
curierat rapid iasi (IASI)
Firma noastra va overa: servicii de curierat rapid si pota pe aria judetului iasi lucrari de izolatii, tencuieli, varuieli, gresie si faianta, sondaje de opinie si studii de piata..
0740 *** ***Click aici!
curierat rapid (BUZAU)
Transportam persoane, colete si auto pe platforma, direct de la adresa la adresa clientului la preturi avantajoase din Anglia, Austria, Germania, Belgia, Olanda. Speed Trans Turism va ofera servicii de transport persoane cu microbuz sau cu autocar, in functie de numarul de pasageri de la adresa la adresa. Daca doriti o calatorie in siguranta, rapida si confortabila alegeti o ruta, apoi contactati-ne pentru..
0762 *** ***Click aici!
curier rapid (GALATI)
Firma de transport GRS, asiguram transport persoane si colete (bagaje) catre orice destinatie din Romania. Zilnic cel putin doua curse tur-retur Galati-Bucuresti. Dispunem de 2 microbuze 14+ 1 si un autoturism pentru curse rapide in regim de urgenta, maxim 3 persoane. Program cu publicul, zilnic intre orele 8-20. Contactati-ne la unul din numerele de telefon: 0735119994, 0755655621, 0236423057...
0755 *** ***Click aici!
curierat rapid (BISTRITA-NASAUD)
Transport persoane intern si international ( Romania, Ungaria, Austria, Italia, Franta, Spania, Germania, Belgia) cu microbuz 19+1 locuri si autocare 50-60 locuri. A fost infiintata in anul 2007 si oferim transport regulat de persone pe ruta Romania-Spania. Deasemenea oferim transferuri ocazionale oriunde in Europa. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati iar noi va vom oferi comfort, siguranta si cel mai..
0745 *** ***Click aici!
curier rapid (BUCURESTI)
Ofera noastra de servicii transporturi regionale : incarcaturi in containere, manipulare si expediere incarcaturi marfa. Transporturi nationale de lunga distanta: incarcaturi in containere si transport cu trailere/tractor. Transport international lunga distanta: colete si transport trailere. Incarcaturi in containere: logistica si competenta, planificare desfasurator pentru toate etapele transportului, relocare marfa pentru companie: maxima incredere, transport marfa/colete/mobila Asig. marfa 20.000 EUR Bucuresti - Bucuresti ; Bucuresti -..
0772 *** ***Click aici!
curierat miercurea ciuc, curierat international, curierat harghita, curierat rapid (HARGHITA)
RIA COMPANY SRL prestari servici transport cu auto 1,5 t servici curierat pe teritoriul romaniei cat si international, transport marfa perisabila si neperisabila, transport sub forma de taxi pana la 3,5 t. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0744 *** ***Click aici!
curierat bucuresti, curierat, curierat intern, curierat rapid (BUCURESTI)
Persoana fizica autorizata execut servicii de curierat in bucuresti si localitatile limitrofe, execut livrari de plicuri si colete usoare, cadouri, aranjamente florale, carduri, facturi, notificari, somatii, inclusiv cumpararea de produse din supermarketuri si livrarea lor la domiciliu, totul in conditii de maxima siguranta si confidentialitate. program zilnic de la 08 la 23...
0727 *** ***Click aici!
curierat, curierat cluj, curierat rapid, curierat rapid cluj (CLUJ)
Suntem o companie serioasa de transport persoane, una sau maxim 2, sau colet/plic pe ruta cluj -brasov, brasov - cluj. plecarea se face zilnic la ora 02:00 din cluj cu ajungere in brasov la ora 07:00 si din brasov la ora 17:30 cu ajungere la ora 23:00; cu oprire in sfantu gheorghe si sighisoara. pentru detalii suplimentare cu privire la serviciile oferite de..
0763 *** ***Click aici!
curier cluj, curierat cluj napoca, curier rapid cluj, curier la domiciliu (CLUJ)
Oferim servicii de corespondenta/coletarie rapida, transport marfa, distributie publicitara, mesagerie si logistica pentru campanii publicitare in cluj si in judetele limitrofe. calitatile noastre sunt flexibilitatea, grija si promptitutidinea in livrare. oferim solutii personalizate afacerii tale. benefiaciaza acum de cea mai buna livrare din cluj-napoca!..
0264 *** ***Click aici!
curierat intern, curierat rapid, curierat intern, curierat local (BUCURESTI)
Prin natura solicitarilor anterioare societatea noastra a dezvoltat un departament special dedicat oferirii de servicii specifice de intretinere curenta si interventii accidentale specific domeniului medical, aceste servicii fiind extreme de riguroase si de eficiente pentru necesitatile absolut stringente ale acestuia. Conceptul nou pe care se bazeaza oferta noastra il reprezinta unicitatea furnizorului tehnic si administrativ in care..
0720 *** ***Click aici!
curiere marfa bucuresti, curierat rapid, curiere de marfa (BUCURESTI)
Firma noastra se ocupa de transportarea documentelor de firma, produse, colete, pachete. vogue trading company a inregistrat pana acum o crestere constanta in ceea ce priveste volumul si calitatea activitatii, cresterea in volum realizandu-se prin incheierea de contracte ferme si stabile cu noi clienti, precum si prin achizitionarea de masini noi, de diverse capacitati...
0213 *** ***Click aici!
curierat logistica, curierat rapid, curierat (VALCEA)
NUTU SRL este un furnizor leader in serviciile de transport internaţional cu livrare la termen şi avand acces la tipuri variate de vehicule din intreaga lume. Beneficiaţi de o reţea vastă de opţiuni de transport, de echipamente specializate, de comunicări proactive, de opţiuni avansate de urmărire şi de livrare oriunde in Europa. Suntem decişi să vă oferim servicii de inaltă calitate prin furnizarea de..
0720 *** ***Click aici!
curierat local arad, curierat rapid arad (ARAD)
Organizari jocuri de paintball, curierat local, livrari la domiciliu,dealer lifan motors. Livram in Arad in cel mai scurt timp mancare traditionala , mancare italiana, mancare ungureasca, mancare greceasca, mancare gen fast-food, pizza, hamburger, pleskavita, kebab, pui la rotisor, spaghete, shawarma, hot-dog, clatite, gogosi, salate, desert, bauturi racoritoare sau alcoolice, etc...
0357 *** ***Click aici!
curierat international, curier rapid (CONSTANTA)
Sc Luvas Invest cu sediul in Constanta, efectueaza curse regulate Romania-Italia, cu preluari si livrari la domiciliul clientului. Rutele sunt Constanta, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Deva, Arad si orasele de nord ale Italiei. Pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0736 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie